Drop- In dåp


Velkommen til drop-in dåp i Gulset kirke torsdag 30. mai kl. 17.00 til 19.00.

Torsdag 30. mai inviterer Gulset og Skotfoss menighet til Drop-In dåp i Gulset kirke fra kl 17.00 til 19.00. Har du lenge tenkt at det hadde vært fint å døpe barna, men ikke funnet tidspunkt som passer? Da har du muligheten her. Det er mulig for alle som vil å komme og døpe seg, små barn, ungdom og voksne.

Skal du døpe små barn kan disse registreres via nettsiden på forhånd eller bare møt opp. Vi har også dåpskjole til utlån (størrelse 3-6 mnd) for de ønsker det, men dåpskjole er ikke nødvendig for å døpe barnet.

Ungdom og voksne kan registrere seg ved å ta kontakt med menighetskontoret eller bare ved å møte opp.

Alle som døpes skal ha minst to faddere eller vitner, denne dagen stiller menigheten med vitner om du ikke har noen utvalgt til å være faddere.

Vi inviterer selvfølgelig til skikkelig kirkekaffe og stiller med kake og kaffe som kan nytes etter dåpen.

Hva er dåp? Gjennom dåpen blir man en del av et fellesskap som strekker seg verden rundt – til alle tider. I dette fellesskapet finnes vanlige mennesker som Gud i dåpen lover å følge gjennom livet. De fleste som døpes, er barn. Ett bilde på dåpen er nettopp at ingen kan bære seg selv. Voksne erfarer det samme som barn, at vi trenger fellesskap og støttespillere. Kirken ønsker å være et slikt fellesskap.

 

Les mer om dåp på nettsidene våre

Barnedåp: https://www.gulsetkirke.no/Kontakt/Artikler/Artikkeldetaljer/ArticleId/234/Dap

Tilbake